Wordt Osteopathie Anna vergoed en wat zijn de tarieven?

Scroll naar beneden en lees verder.

Vergoeding vanuit het aanvullend pakket

Osteopathie wordt door de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullend pakket, mits u daarvoor verzekerd bent. Uw eigen risico wordt daarbij niet gebruikt.

Voor de meest recente vergoedingen kunt u het beste uw verzekeraar raadplegen. U kunt ook kijken op zorgwijzer.nl voor meer informatie. Osteopathie Anna is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) onder het registratienummer 10239 en bij de KVK onder 74626337.

Tarief en facturatie

Het consult kunt u bij voorkeur via pin voldoen na afloop van de behandeling. Vervolgens krijgt u een factuur, die u bij de zorgverzekeraar kunt indienen. Consult osteopathie: 103,- voor 50 min.

U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig om een afspraak te maken bij de osteopaat.

Verhinderd?

Indien u verhinderd bent, dient u dit minimaal 24 uur van tevoren aan de praktijk door te geven. Zo geeft u andere mensen de kans om op korte termijn een afspraak in te plannen. Zonder tijdige afmelding wordt de voorgenomen behandeling in rekening gebracht.

Elly d. D.
Elly d. D. CHRONISCHE PIJN: Ik heb geen pijnstilling meer nodig.
Read More
"Anna’s behandeling heeft mij veel opgeleverd: ik voel mij een stuk prettiger en meer ontspannen. Mijn energieniveau is een stuk beter en ik gebruik geen pijnstillers meer. Ik heb al veel operaties ondergaan en veel therapeuten gezien. Ik was zeer sceptisch gezien mijn ziektegeschiedenis. Daar ben ik wel van teruggekomen, al na de eerste behandeling. Ik heb voor Anna gekozen omdat zij heel goed aanvoelt.

Kennismaken?

Wilt u weten of ostheopatie zinvol is voor u? Meldt u aan voor een (gratis) kennismakingsgesprek.

Osteopatie Anna

Smaragdplein 227, 3523 EH Utrecht

06-16534508