Kennismaken?

Wilt u weten of ostheopatie zinvol is voor u? Meldt u aan voor een (gratis) kennismakingsgesprek.

Osteopatie Anna

Smaragdplein 227, 3523 EH Utrecht

06-16534508

Waarom kiezen voor Anna Triplet?

Kundig en transparant: Anna Triplet is een gecertificeerde, kundige osteopaat. Ze houdt van een persoonlijke en transparante no nonsense aanpak en maakt het behandeltraject zo inzichtelijk mogelijk voor u.

Talen: Zij spreekt naast Nederlands ook vloeiend Duits, Frans en Engels en kan uw behandeling in de door u gewenste taal bieden.

Samenwerking: Osteopaat Anna werkt graag samen met uw huisarts of specialist. De praktijk van Anna is met oog op samenwerking met andere specialisten gevestigd in Stadspoli Utrecht. Zodat u de beste zorg krijgt die u verder helpt.

Lid NRO: Anna Triplet is een erkend osteopaat en aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Dit garandeert de terugbetaling vanuit uw zorgverzekering indien u hiervoor in aanmerking komt.

Klacht of compliment?
Anna Triplet hoort het graag als u tevreden bent. Helaas kan het ook voorkomen dat uw behandeling niet volgens wens is. Dan is het prettig om dit samen te bespreken en tot een oplossing te komen. Alleen wanneer u uw klachten kenbaar maakt kan Anna hierop inspelen. In verreweg de meeste gevallen leidt een goed gesprek tot een bevredigende oplossing. Komt u er niet uit, zie dan de klachtenregeling osteopathie op de site van de NRO: osteopathie-nro.nl Dit is de garantie die u krijgt als u bij Osteopathie Anna boekt.