Afspraak maken

U kunt de praktijk bereiken via WhatsApptelefoone-mail of het onderstaande contactformulier. Mocht u geen gehoor krijgen, dan wordt u op een later tijdstip teruggebeld of via WhatsApp te woord gestaan.

Openingstijden

De praktijk is maandag tot vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur geopend.

Verhinderd?

Indien u verhinderd bent, dient u dit minimaal 24 uur van tevoren aan de praktijk door te geven. Zo geeft u andere mensen de kans om op korte termijn een afspraak in te plannen. Zonder tijdige afmelding wordt de voorgenomen behandeling in rekening gebracht.

Contactgegevens

Anna Triplet D.O.-MRO
Smaragdplein 227
3523 EH Utrecht

T: 06-16534508
E: Info@Osteopathie-Anna.nl

Praktijkinformatie

De praktijk is gevestigd in de Stadspoli Utrecht. In deze praktijk zitten verschillende disciplines gevestigd. Met een bushalte voor de deur is de praktijk ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Klacht of compliment?

Uw osteopaat hoort het uiteraard graag als u tevreden bent. Helaas kan het ook voorkomen dat uw behandeling niet volgens wens is. Dan is het zowel voor uzelf als voor uw osteopaat prettig om dit met elkaar te bespreken en tot een oplossing te komen.

Bespreekt u eventuele klachten altijd zo open mogelijk met uw osteopaat. Alleen wanneer u uw klachten kenbaar maakt kan uw osteopaat hierop inspelen. In verreweg de meeste gevallen leidt een goed gesprek tot een bevredigende oplossing.

Komt u er niet uit, zie dan de klachtenregeling osteopathie op de site van de NRO.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.